blog

Mijn naam is Lin en ik ben 10 jaar werkzaam als newborn fotograaf in Nederland. In elke blog neem ik jullie mee in mijn wereld van newborn fotografie. Dit keer gaat het over: De nieuwe Newbornfotografie cursus.

januari 10, 2021

NIEUW: Newbornfotografie Cursus

Gastblog, Newborn

Mijn naam is Lin en ik ben 10 jaar werkzaam als newborn fotograaf in Nederland. In elke blog neem ik jullie mee in mijn wereld van newborn fotografie. Dit keer gaat het over: Een kijkje tijdens een newbornshoot. Ik dacht, jullie vinden het vast leuk om te zien hoe een newbornshoot eruit zou kunnen zien! […]

december 11, 2020

Newbornshoot Utrecht

Newborn

Mijn naam is Lin en ik ben 10 jaar werkzaam als newborn fotograaf in Nederland. In elke blog neem ik jullie mee in mijn wereld van newborn fotografie. Dit keer gaat het over: Mijn workflow. Als jullie een newbornshoot bij mij boeken kom ik bij jullie thuis. Ik neem een boel spulletjes mee, maar in […]

november 20, 2020

Mijn workflow

Newborn

Mijn naam is Lin en ik ben inmiddels 10 jaar werkzaam als Newborn fotograaf in Nederland. In elke blog neem ik jullie mee in mijn werk als newborn fotograaf. Dit keer gaat het over: Foto’s maken op het zwarte doek.

november 14, 2020

Op zwarte doek – Newborn

Newborn

Mijn naam is Lin en ik ben inmiddels 10 jaar werkzaam als Newborn fotograaf in Nederland. In elke blog neem ik jullie mee in mijn werk als newborn fotograaf. Dit keer gaat het over: It’s all about the details en in de wereld van newborn fotografie geldt dit zeker!

november 6, 2020

It’s all about the details

Newborn